ReTuna

Nätverket RIO: Holistisk retail – hur når vi en hållbar konsumtion?

Marknadsföreningen Stockholm

Holistisk retail – hur når vi en hållbar konsumtion?

Välkommen till nästa träff i retailnätverket RIO!

Denna gång är vi särskild glada att få bjuda in Anna Bergström från ReTuna.

ReTuna är Sveriges enda återbruksgalleria och världens första galleria som tar till vara på saker som behöver nya hem. Genom renovering, reparation och kreativt återbruk får använda saker nytt liv och kan säljas vidare.

Hos ReTuna kallas det återbruk – ett klimatsmart sätt att bedriva handel. Här finns även event, workshops, föreläsningar, temadagar och mycket mer!

Hållbarhet handlar inte om att hålla tillbaka och leva mindre utan att åstadkomma mer med de resurser vi redan har.

Välkommen till en träff där vi diskuterar, inspirerar och lär oss tillsammans kring ett ämne majoriteten av branschen investerar i för att förstå hur de ska hantera det.

 

När: Onsdag 24 april, kl 17.00-19.00
Var: Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm

 

Om talaren

Anna Bergström har tidigare erfarenhet från både privat näringsliv och kommun- och landstingsstyrda verksamheter. Hon har arbetat inom den kulturella näringen men också i den kommersiella. Hon tror att hennes mixade bakgrund har varit till fördel i både planering och sjösättning av hela ReTuna-projektet men framför allt för den fortsatta driften.

”Min lite otåliga personlighet har skapat fart och ständig utveckling, än är det inte klart, ibland kan det bli tufft för omgivningen med nya idéer, nya ambitioner och ständig förändring. Men det måste gå fort nu, framtiden är redan här” säger Anna, grundare och ansvarig på ReTuna.

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 24 april, kl 17.00-19.00

BOKA DIN PLATS >>