Nätverksgrupp

Nätverket Kundinsikt – Så lär du känna dina kunder på djupet

Marknadsföreningen Stockholm

Så lär du känna dina kunder på djupet

–Hur du kan jobba med service design i marknadskommunikation

Savvy Design Collaborative är en nystartad byrå, där grundarna och medarbetarna har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer bli kundcentrerade och ta fram nya produkter, tjänster och sätt att arbeta. I workshopformat får du veta hur designmetoder kan användas för att förstå kunders drivkrafter, förväntningar och behov på djupet.

Med olika caseskrivningar från tidigare erfarenheter och exempel från övriga världen kommer vi att fokusera på hur empatiska och kvalitativa insikter fungerar ihop med den datadrivna verkligheten många av oss lever i idag.

Workshopdeltagarna får öva på designverktyg för att skapa kundinsikter. Vi avslutar med att diskutera hur man på bästa sätt kan implementera ett kund- och designdrivet arbetssätt i en organisation och arbetsvardag, med fokus på marknadsavdelningarnas utmaningar.

Workshopledare:

rich nadwornyRich Nadworny
Design Director, Savvy Design Collaborative

Rich har lång erfarenhet att skapa kundcentrerade lösningar inom service design, digital transformation och affärsinnovation. Han har jobbat både med att ta fram specifika nya tjänster och produkter samt jobbat med ledningsgrupper för att designa nya affärsmodeller och tillväxtstrategier. I alla dessa fall är den röda tråden att spendera tid på att observera och intervjua människor för att belysa de verkliga behoven och förväntningarna.

anna grievesAnna Grieves
VD på Savvy Design Collaborative

Anna kommer senast från Transformator Design där hon jobbat med några av Sveriges största och ledande organisationer inom branscher som återvinning, utställning och upplevelseindustri, bank, finans och försäkring samt pensionsfrågan. Anna är en erfaren designer med lång erfarenhet av att hjälpa organisationer att skapa tjänster och affärsstrategier som möter kundens behov och förväntningar och genom det skapa fantastiska kundupplevelser.

På webben http://www.savvysthlm.com

 

När: Fredag 5 oktober, kl 08.00-09.30
Var: Sveavägen 20, vån 9 (Hallvarsson & Halvarsson)

Hitta hit:
–Ingång Sveavägen 20 (öppen fr kl 7.30), ingen kod el liknande, ha lite tålamod med dörrarna vid gatan bara, de är långsamma
–Ta rulltrappan upp, sedan vänster in genom spärrarna och följ skyltning till hiss
–Hiss upp till vån 9, ring på så öppnar vi

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 5 okt, kl 08.00-09.30

BOKA DIN PLATS >>