PitneyBowes

Online med nätverket CxL: Personaliserad interaktiv video

Marknadsföreningen Stockholm

Online: Personaliserad interaktiv video – nya konverterings- och lojalitetsskaparen

– En digital träff med nätverksgruppen CxL

Inom kort förutspås 85% av alla kundkontakter äga rum utan mänsklig interaktion. Därför blir det alltmer kritiskt att nå ut till människor exakt när de har ett behov. Video är den kanal som ökar i särklass mest, ja rent av explosionsartat, vilket få har missat. Företag i framkant har dessutom börjat använda personaliserad interaktiv video för att skapa en mer emotionell och engagerande kundupplevelse på kundens villkor med resulterande synbart högre öppningsgrad, konvertering och lojalitet.

Välkommen till en online-träff med nätverksgruppen CxL som handlar om detta. Träffen kommer att hållas på engelska och vi får chansen att lyssna på PitneyBowes och ta del av deras kunskap inom customer experience och personalisering.

De kommer också att dela med sig av spännande internationella case från företag som har använt personaliserad video och deras resultat. Vi får också ta del av hur enkelt det faktiskt kan vara att skapa en personaliserad video förutsatt att du samlat ihop bra data.

Pitney Bowes är baserade i UK och hjälper kunder att navigera det komplexa handelslandskapet. Deras innovativa customer experience verktygslåda ger kunder insikter kring kundbeteenden och interaktioner genom hela kundens livscykel så att de kan skapa konsekventa, relevanta och värdeskapande interaktioner.

 

När: Fredag 17 april, kl 09.00-10.00
Var: Online via webbmötesverktyget Zoom, vi skickar en länk inför eventet

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. 

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 17 april, kl 09.00-10.00

BOKA DIN PLATS >>