Content Marketing

Nätverket Content Marketing: Native advertising med Barncancerfonden

Marknadsföreningen Stockholm

Native advertising – en balans mellan reklam och information

Ett av Barncancerfondens viktiga uppdrag, vid sidan av forskningsfinansiering och stöd till drabbade, är att sprida kunskap om barncancer i syfte att öka förståelsen för de drabbade familjerna. Ett annat viktigt uppdrag är att samla in pengar för att möjliggöra Barncancerfondens satsningar.

Blockering av reklam växer i samma takt som annonseringsinvesteringarna i digitala medier ökar. Det är attraktiva målgrupper som idag väljer att blockera reklam, bland annat baserat på goda skäl som relevans och prestanda.

Native advertising har kommit att bli en viktig kanal för såväl kunskapsspridning som insamling där gränsen mellan dem är hårfin.

Välkommen och lyssna på Barncancerfondens arbete med native advertising där vi delar med oss av aktuella trender och färska exempel.

 

När: Torsdag 20 februari kl 16-18
Var: Barncancerfondens lokaler på Hälsingegatan 49, plan 5

 

Talare:

Johnny K Federley är marknadsansvarig på Barncancerfonden sedan 2018 och har arbetat med digital kommunikation i olika sammanhang i över 12 år.

Johnny har även en bakgrund som marknadsansvarig och digital strateg på bl a HP, Coca-Cola och Unicef. Han har även suttit i flertalet styrelser för bl.a Stockholm Water Prize och RFSL Insamlingsstiftelse. Johnny syns en hel del i olika samtal, bl i Digitala mediepodden.

Ylva Andersson är informationsansvarig på Barncancerfonden. Sedan 2006 har Ylva ansvarat för Barncancerfondens informationsändamål vilket dels innefattar informationsmaterial till barncancerdrabbade familjer och dels redaktionellt material för egna och förtjänade kanaler. Ylva har tidigare jobbat med såväl marknadsföring som information på Taxi Stockholm och var där med på resan från en reglerad till oreglerad marknad.

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff 20 februari, kl 16.00-18.00

BOKA DIN PLATS >>