Beteendedesign

Nätverket Beteendedesign: Kultur som gör ditt varumärke känt, älskat och lönsamt

Marknadsföreningen Stockholm

Kultur som gör ditt varumärke känt, älskat och lönsamt

Ring inte en reklam- eller varumärkesbyrå – om du vill bli känd. Viral spridning skapar du enkelt på egen hand. Se bara till att ditt bolag behandlar medarbetare och kunder djupt omoraliskt. Sociala media tar hand om resten.

Vill du å andra sidan bygga ett varumärke att vara stolt över, då behöver du arbeta med företagskulturen. Den styr allt från hur innovativa produkter du och dina kollegor lyckas ta fram till hur ni behandlar kunderna och kommunicerar med dem. Så missa inte detta frukostföredrag där du får höra hur du med kultur gör ditt varumärke känt, älskat och lönsamt.

–Kom och hör hur du utvecklar kulturstrategier och beteenden som driver rakt mot affärsmålen, och skapar varumärket du och dina kollegor vill stå för. Kanske handlar det om att skapa ett decentraliserat och självständigt beslutsfattande. Eller kanske om att locka och få topptalanger att utklassa konkurrenterna. Eller kanske rent av att få dig och dina kollegor att samspela som en symfoniorkester.

På träffen går vi först igenom vad kultur är, och hur du kan använda olika beståndsdelar till att skapa lönsamma beteenden i din organisation. Därefter gör vi en övning kring en känd kulturkrock och vilka allvarliga konsekvenser en sådan kan ge. Avslutningsvis får du möjlighet att diskutera och få idéer kring utmaningar din organisation har på området. Allt för att du ska komma tillbaka till jobbet dagen efter med nya arbetsverktyg. Och lite klokare.

 

När: Tisdag 4 september, kl 17.00-19.00
Var: Tegelviksgatan 73 på Södermalm, vid norra Hammarbyhamnen

 

Hitta hit:
–Buss 57, 66 eller busslinje 2 till Sofia/Barnängen.
–Skanstulls T-banestation, grön linje.
–Färja till Barnängsbryggan från Nybrokajen med MS/Emelie.

Varmt välkommen,
Stefan Mellsjö och Tommy Lindström
Ledare för nätverket om beteendedesign

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff, 4 september kl 17-19

BOKA DIN PLATS >>