Beteendedesign

Nätverket Beteendedesign: Skapa en företagskultur som lyfter varumärket

Marknadsföreningen Stockholm

Skapa en företagskultur som lyfter varumärket

Trevlig stämning räcker inte för att skapa en framgångsrik företagskultur. Du måste även krydda kulturen med kvalitéer som skapar rätt beteenden bland medarbetarna. Det vill säga beteenden som driver mot affärsmålen och bygger det varumärke ni vill ha. Men frågan är: exakt vilka kvalitéer handlar det om för din organisation?

Kom och hör hur du utvecklar kulturstrategier och beteenden som driver rakt mot affärsmålen, och skapar varumärket du och dina kollegor vill stå för. Kanske handlar det om att skapa ett decentraliserat och självständigt beslutsfattande. Eller kanske om att locka och få topptalanger att utklassa konkurrenterna. Eller kanske rent av att få dig och dina kollegor att samspela som en symfoniorkester.

På träffen går vi först igenom vad kultur är, och hur du kan använda olika beståndsdelar till att skapa lönsamma beteenden i din organisation. Därefter gör vi en övning kring en känd kulturkrock och vilka allvarliga konsekvenser en sådan kan ge. Avslutningsvis får du möjlighet att diskutera och få idéer kring utmaningar din organisation har på området. Allt för att du ska komma tillbaka till jobbet dagen efter med nya arbetsverktyg. Och lite klokare.

 

När: Tisdag 4 september, kl 17.00-19.00
Var: Tegelviksgatan 73 på Södermalm, vid norra Hammarbyhamnen

 

Hitta hit:
–Buss 57, 66 eller busslinje 2 till Sofia/Barnängen.
–Skanstulls T-banestation, grön linje.
–Färja till Barnängsbryggan från Nybrokajen med MS/Emelie.

Varmt välkommen,
Stefan Mellsjö och Tommy Lindström
Ledare för nätverket om beteendedesign

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Nätverksträff, 4 september kl 17-19

BOKA DIN PLATS >>