Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nätverket B2B: Trender som förändrar B2B

tisdag, 21 november, 2017 kl 08:15 - 09:30

Missa inte de långsiktiga trenderna som förändrar B2B-kommunikation

 

Johan MaackVarje dag finns det en ny brand att släcka. Nya plattformar drar till sig uppmärksamhet; vi pratar appar, poddar, in-bound, marketing automation, AI och Internet-of-things. Men bortom hyper, kanalval och tekniska innovationer förändras också grunden för all kommunikation sakta och utan nyhetsrubriker.

Ingen har missat online – men vad händer egentligen med förtroendet som är grunden för många B2B-köp? Vad är det egentligen som får en affär att gå i lås? Och varför har B2C-marknadsförare idag plötsligt mer makt i sin organisation än inom B2B?

Under frukostseminariet tittar vi först på några av de långsiktiga trender som håller på att stöpa om B2B arenan och kraven på marknadsföraren. Med exempel från verkligheten illustrerats sedan hur bolag förändrat sitt sätt att arbeta för att lyckas. Vi öppnar upp för reflektioner och med dig hem får du ett antal punkter för att analysera situationen i ditt eget företag

 

När: Tisdag 21 november, kl 08:15-09.30
Var: Dustin Concept Store, Sveavägen 44, Stockholm

 

Johan Maack är projektledare och strateg på B2B-byrån Hilanders med en konsults energiska syn på möjligheter, men samtidigt ett pragmatisk lösningsfokus efter 10 år på kundsidan.

Andreas Lindholm är strateg på Hilanders med 10 års erfarenhet i frågor rörande varumärkes- och kommunikationsstrategi. Han har även undervisat på både Berghs och Stockholms universitet i frågor rörande affärs- och varumärkesstrategi.

Varmt välkommen, önskar nätverksledarna Sara Hernström och Caroline Rudbeck!

 

Lättare frukost serveras.

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Detaljer

Datum:
tisdag, 21 november, 2017
Tid:
08:15 - 09:30
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Dustin Concept Store
Sveavägen 44, Stockholm, 11134 Sverige
+ Google Map