Konsten att lyssna

Lunchwebbinarium & författarträff: De som lyssnar är framtidens vinnare

Marknadsföreningen Stockholm

De som lyssnar är framtidens vinnare

– Webbinarium & författarträff med Annika Telléus, författare till boken ”Konsten att lyssna”

Världen vi lever i förändras ständigt och nu är det dags att vi börjar prata om vilken kraft det ligger i att lyssna. Det har aldrig varit viktigare att vi lyssnar. På varandra och på oss själva.

Vem lyssnar på dig? Vem lyssnar du på? När vi verkligen lyssnar på varandra skapar vi relationer fulla av tillit vilket leder till större trygghet, ökad kreativitet och bättre samarbeten. Lyssnar du på dig själv blir du tydlig, äkta och ökar chanserna att hitta din rätta plats.

Annika Telléus delar med sig av egna erfarenheter, vänder på perspektiven och förutom nya insikter får du konkreta tips på hur du blir bättre på att lyssna.

När: Fredag 11 december, kl 12.00 – 13.00
Var: Online, via Zoom (vi skickar en länk till eventet i god tid före start)

Webbinarium, 11 december, kl 12:00-13:00

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.
Så behandlar vi dina personuppgifter

Talare

Under sina 16 år på H&M lyssnade Annika Telléus på kunder och medarbetare runt om i världen på uppdrag av koncernledningen. Idag är hon en mycket uppskattad kurs- och workshopledare och författare till den uppmärksammade boken ”Konsten att lyssna”. Såväl 2019 som 2020 återfinns hon på Eventeffects topplista över Sveriges mest populära föreläsare. Hon anlitas också som relationsexpert i TV4.

”Att lyssna på riktigt är både en konst och ett hantverk. Boken är genomlysande, heltäckande, lättfattlig och tankeväckande.”
– Björn Natthiko Lindeblad