Merge tech

Lunchseminarium: The Merge – När människan och tekniken blir ett

Marknadsföreningen Stockholm

Människa + teknik = en framtida sammansmältning

Idag är tekniken en oskiljaktig del av våra liv. I årets undersökning om svenskar och internet så ser vi att så gott som alla svenskar använder internet upp till pensionsåldern, och även gruppen över 76 år så är det mer än hälften. Ännu fler går ingenstans utan sin smartphone, där 16–25-åringarna slår i taket med 100-procentig användning av smartphones, musik via internet, film på nätet och användning av chatt-tjänster. Med smartare hård- och mjukvara behöver vi inte heller våra skärmar på samma sätt.

Ett nytt paradigmskifte är på väg, där vår relation med teknik kommer att förändras för alltid. Virtuella assistenter kommer att organisera våra liv genom autonom teknologi, botar kommer att driva företag och våra hjärnor kommer att fyllas med mängder av fakta genom en anslutning till molnet. Vi kommer, både fysiskt och virtuellt smälta samman.

Kom och lyssna till Adam Fors, VD på PHD Media Sweden, om ”Merge tech” och om hans passion för innovation, teknologi och kommunikation från hans år på Samsung som Nordens marknadschef och PR-ansvarig.

  • Vilka är trenderna inom teknologi och hur kommer de att påverka marknaden?
  • Hur varumärken måste definiera en anledning till innovation genom att använda ”Merge tech”. Vad är deras slutliga mål?
  • Hur kan varumärken utvecklas med hjälp av teknologi. Oavsett hur komplicerad har varje ”Merge tech” en ingångspunkt.
  • Vad kan vi lära av marknader som redan finns i fronten av denna ”Merge” resa, som till exempelvis Kina?

 

När: Torsdag 13 september kl. 11:30-13.00*
Var: Spotifys kontor (Urban Escape), Regeringsgatan 19, vån 12

 

*Enklare lunch serveras från 11:30, seminariet börjar 12:00.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Seminarium 13 september kl 11.30-13.00

BOKA DIN PLATS >>