Customer Experience

Lunchseminarium: Customer Experience som konkurrensfaktor

Marknadsföreningen Stockholm

Customer Experience

–Hur ett kundcentrerat förhållningssätt bidrar till värdeskapande produkter, tjänster och kommunikation

Idag anser 9 av 10 företag att kundupplevelsen är deras främsta konkurrensverktyg. Ändå är det bara 1 av 100 som lyckas skapa en enastående kundupplevelse. Vad vet du om ditt företags olika kundgruppers respektive kundresor?

Elin Eriksson och Erik Sanderoth är Business Designers på Customer Experience-byrån Valentin Experience. Under en timma föreläser de om vikten av värdeskapande kundupplevelser och hur ett företags förståelse för sina kundgruppers kundresor möjliggör effektivare produkter, tjänster och kommunikation.

De reder ut begreppet Customer Experience och ger konkreta tips på hur man går tillväga för att lära känna sina kunder och hur man når implementation i ett strategiskt kundupplevelsearbete.

Erik och Elin fann varandra i sin delade övertygelse om att allt börjar och slutar med kunden. Och att all affärs-, kommunikation-, tjänste- och produktutveckling bör grunda sig i kundens upplevelse av att ta del av en tjänst eller produkt. Tillsammans har de introducerat och implementerat Service Design i reklambranschen och hjälpt företag få ökad förståelse för sina olika kundgrupper, dra insikter från kundresor och planera och implementera strategiska insatser utifrån dessa.

Välkomna!

Key take-aways:

  • Svar på varför Customer Experience är så viktigt för verksamheter och varumärken idag
  • Hur man går tillväga för att designa värdeskapande kundupplevelser
  • Inspirerande case

 

När: Tisdag 10 september kl. 11:30-13:00*
Var: Fotografiska, Barscenen (vån 2, vid restaurangen), Stadsgårdshamnen 22

 

I samband med seminariet kan du även passa på att se alla Fotografiskas aktuella utställningar.

 

*Enklare lunch serveras från 11:30, seminariet börjar 12:00.

Avbokning sker senast 24h innan eventets starttid. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Seminarium, 10 september, kl 11:30-13.00

BOKA DIN PLATS >>