Webinar

Frukostwebbinarium: 10 hot consumer trends 2030 – Välkommen till sinnenas internet!

Marknadsföreningen Stockholm

10 hot consumer trends 2030 – Välkommen till sinnenas internet!

Under 4G har smartphonen blivit vår fjärrkontroll till livet. Den känns så självklar att det är svårt att lyfta blicken och se att ett annat sätt att agera med internet ens kan vara möjligt. Men med 5G möjliggör vi en väg till framtidens internet – där vi kan digitalisera alla våra fem sinnen och även kommunicera med bara tankar.

4G har verkligen varit en smartphone-era där digitalisering och innovation har fokuserat på att koppla samman människor och tjänster via skärmar. Med 5G kommer vi ta första stegen mot ett 3D internet, där allt kan ha en digital tvilling och en mixad verklighet där vi har mångfalt fler uppkopplade saker omkring oss. Från ett tekniskt perspektiv kommer det att vara möjligt att uppleva internet med alla dina fem sinnen! Hur kommer världen se ut om detta scenario blir verklighet? Vilka typer av innovation skulle det möjliggöra?

När konsumenter förflyttar sig allt mer in i denna sinnenas digitala värld kommer den att kräva hypersnabb uppkoppling, att processering av data flyttas närmare användaren i cloud edge-lösningar och avancerade AI-lösningar.

På detta frukostwebbinarium kommer PHD Pernilla Jonsson, Head of Consumer & IndustryLab på Ericsson Research att ta oss genom den 9:e omgången och kanske mest banbrytande rapporten av ”10 hot consumer trends”. Varmt välkommen till en morgon fylld av de hetaste trenderna, en försmak av revolutionen med sinnenas internet och värdefull inspiration till innovationsarbete kopplat till nya tekniska möjligheter!

 

När: Fredag 9 oktober kl. 08:30-09:30
Var: Online via webbmötesverktyget Zoom (vi skickar en länk inför eventet)

 

Om talaren

Dr. Pernilla Jonsson är Head of Consumer & Industry Lab på Ericsson Research. Avdelningen utforskar hur ny uppkopplad teknologi kan skapa värde för industrier, människor och vilka effekter den har på samhället. Ericsson Consumer & Industry Lab levererar insikter och strategiska designconcept i världsklass som ger oss en föraning om var marknaden är på väg i framtiden.

Pernilla har arbetat med affärsutveckling, varumärkes- och marknadsstrategier samt innovation i multinationella företag i över 15 år. Hon är styrelseledamot i WASP-HS, Wallenbergs stiftelsens forskningsprogram om AI’s effekter på människa och samhälle. Pernilla är också en uppskattad talare och “thought leader” inom ICT på internationalla scener. Under 2015 lanserade hon boken, “Köprevolutionen”, vilken rönte stora framgångar och fick hederspris som “Årets marknadsföringsbok 2016”

 

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Webbinarium, 9 oktober, kl 08:30-09.30

BOKA DIN PLATS >>