Seminarium

Frukostseminarium: Röstgränssnitt är den nästa digitala revolutionen – detta behöver du veta

Marknadsföreningen Stockholm

Vad du behöver veta inför nästa digitala revolution

Amazons Alexa, Apples Siri, Google Home… Läs i princip vilken trendspanande artikel från de senaste månaderna du vill, och du kommer inte att missa att röststyrning ligger högt upp på allas listor över vad som snart kommer och vad vi kommer att behöva förhålla oss till och hitta lösningar för.

I ett inlägg på Dagens Analys från januari i år skriver man t ex såhär: ”En färsk undersökning förutsäger att marknaden för röststyrning kommer att vara värd 128 miljarder dollar, drygt 1,1 biljoner kronor, 2024. 40 procent av alla konsumenter förutsägs använda röststyrning för ett stort antal olika uppgifter redan 2021.” (https://www.dagensanalys.se/2019/01/varfor-roststyrning-ar-det-nasta-i-utvecklingen/)

John Ekman är grundare av Conversionista och menar att röstgränssnitt är den tredje digitala revolutionen. Mycket tyder på att vi kommer prata med det mesta runt omkring oss, och det kommer gå fortare och bli mer omfattande är vad vi kan ana idag.

John gillar inte fluffigt framtidssnack, så under det här seminariet kommer det bli fokus på VAD du och ditt företag borde göra nu.

 

När: Torsdag 11 april kl. 08:00-09:30*
Var: Conversionista, Regeringsgatan 30 (Stockholm)

 

*Enklare frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Seminarium 11 april, kl 08.00-09.30

BOKA DIN PLATS >>