Angela Ahola

Frukostseminarium: Skulle du köpa dig själv?

Marknadsföreningen Stockholm

Skulle du köpa dig själv?

Vad avgör om de kommer att gilla dig, lita på dig eller köpa av dig?

Det är frågor som förmodligen gäckat mänskligheten sedan urminnes tider. Sällan har vi stenkoll på exakt vilka signaler vi sänder. Ändå är det just det som avgör om vi får jobbet, om kunden kommer att köpa och om den första dejten leder till (minst) en till.

I tv-sammanhang pratar man om att det är viktigt att programledare går genom rutan. Det är det för dig också. Du har en kort stund att gå vidare hos potentiella kunder, vänner, medarbetare och partners. När du presenterar, förhandlar eller pitchar. Att bli likead eller vald.

Frågorna är många: Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer? Varför väljer vi ett varumärke och inte ett annat? Hur kan en organisation skapa förtroende och engagemang?

Angela Ahola, doktor i psykologi, vet vad det är som styr våra val och beslut, ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra.

Välkommen till en humor- och energifylld inspirationsföreläsning med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper. En föreläsning baserad på neuropsykologi och socialpsykologi. Det sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sociala mediabeteende och köpbeteendeforskning.

Det är dags att ta fram en framtidsorganisation – ta första steget!

Mycket humor och en del allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om hur vi själva skapar rätt förutsättningar för en god relation. För alla som träffar kunder, medarbetare eller vill få ett trevligare klimat på arbetsplatsen, är det här
den perfekta föreläsningen.

Seminariet i korthet

  • Hur får du andra att gilla dig på 1 minut?
  • De två viktigaste egenskaperna andra läser av hos dig
  • Bästa digitala intrycket – vad krävs på nätet?
  • Så här väcker du andras intresse
  • Olika person – olika bemötande
  • Går det att rädda ett dåligt intryck?
Angela Ahola
Vill du veta mer? Konsten att göra intryck (Natur och Kultur) är Angelas debutbok.

När: Tisdag 2 april kl. 08:00-09:45*
Var: Boulebar Liljeholmen, Liljeholmsvägen 14 (Stockholm)

 

*Enklare frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

TV-framträdanden