Alfred Nobel

Frukostseminarium: Nobelpriset – att förvalta ett arv och möta framtiden

Marknadsföreningen Stockholm

Nobelpriset – att förvalta ett arv och möta framtiden

Välkommen till en frukost hos Nobel Prize Museum! Här får vi höra om arbetet med att bevara en kärna och förändra en verksamhet. Berättelsen är den om ett av Sveriges starkaste varumärken och en modig transformationsresa.

I Nobelprisets kärna finns Alfred Nobels vision om att belöna dem som har bidragit till mänsklighetens största nytta. Utgångspunkten för verksamheten som omger Nobelpriset är pristagarna och deras insatser men med en växande publik verksamhet, med museer i Stockholm och Oslo och stora digitala plattformar, kan Nobelpriset också användas för att skapa engagemang för utbildning, forskning, litteratur och fredsfrågor.

Annika Pontikis, kommunikationschef på Nobelstiftelsen, berättar mer om arbetet med Nobelpriset som idé och varumärke. Hur Nobelpriset uppfattas i Sverige och internationellt och hur man ser på uppgiften att både förvalta ett arv, som har byggts upp under ett drygt ett sekel, och samtidigt vara relevant och tydlig i samtiden.

Välkommen till Nobel Prize Museum!

 

När: Onsdag 16 oktober 08:00-09:30*
Var: Nobel Prize Museum, Stortorget 2

*Enklare frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.

 

Avbokning sker senast 24h innan eventets starttid. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Frukostseminarium 16 oktober, kl 8-9.30

BOKA DIN PLATS >>