Fotografiska

Frukostseminarium: Kom och lyssna till 2017 års vinnare!

Marknadsföreningen Stockholm

Kom och lyssna till 2017 års vinnare!

Förra årets vinnare av Årets Framtidslöfte, Malin Cronqvist, samt vinnaren av Årets Disruptör, Karma, kommer och berättar om sina bästa tips och det arbete de gjort som gjorde att de vann förra årets utmärkelser.

Malin Cronqvist från Help to Help är 2017 års vinnare av Årets Framtidslöfte. Med starkt driv och ett ansvarsfullt ledarskap har hon lyckats bygga upp en organisation som kombinerar digitalt nytänkande med passion att göra skillnad. Hon har tagit fram kampanjer som involverat och engagerat politiker, journalister och andra opinionsbildare.

Karma vann Årets Disruptör 2017 för sitt disruptiva angreppssätt på ett gammalt samhällsproblem. Där de med stöd av tech för att skapa förutsättningar för expansion, har lyckats i allra högsta grad med att få gemene person att kunna påverka utvecklingen till att göra smarta och hållbara köp av mat och måltider.

Nomineringar i kategorierna vid Årets Marknadschef 2018 öppnar i augusti. Missa inte denna chans att träffa förra årets vinnare och få tips och inspiration från dem. Vem vet, det är kanske du som kniper en av utmärkelserna i år?

 

När: Torsdag 25 oktober kl. 08.00-09.30*
Var: Boulebar Tryckeriet, Liljeholmsvägen 14 (Stockholm)

 

Läs mer om priserna och motiveringarna här: https://mis.se/arets-marknadschef/

*Enklare frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.

Avbokning sker senast 24h innan till info(@)mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Seminarium, 25 oktober, kl 08:00-09.30

BOKA DIN PLATS >>