Karma

Frukostseminarium: Med rätt syfte och mycket hjärta kom även framgångarna

Marknadsföreningen Stockholm

Med rätt syfte och mycket hjärta kom även framgångarna

–Ta del av förra årets vinnares bästa lärdomar

Två uppstickare som hittat nya disruptiva sätt att nå ut är förra årets vinnare av Årets Framtidslöfte och Årets Disruptör. Malin Cronqvist, grundare och verksamhetschef för Help to Help, som crowdfundar högskoleutbildning för unga i Östafrika, vann Årets Framtidslöfte 2017. Ludvig Berling, CPO och grundare för Karma, vann Årets Disruptör 2017. Karma minskar matsvinn genom att med sin plattform hjälpa restauranger och matbutiker att sälja osåld mat till konsumenter för halva priset.

Kom och lyssna till två spännande case där de genom driv, entreprenörskap, starka värderingar och med små medel lyckats nå ut. Malin och Ludvig kommer att dela med sig av sina erfarenheter och bästa tips. Vad är det som har gjort att de har kommit dit de kommit idag och vart kommer detta att ta dem vidare?

TIPS: Läs vår korta Q&A med Ludvig Berling!

 

När: Torsdag 25 oktober kl. 08.00-09.30*
Var: Boulebar Tryckeriet, Liljeholmsvägen 14 (Stockholm)

 

Mer om Malin & Help to Help

Help to Helps koncept har rönt stor uppmärksamhet som ett digitalt, transparent och långsiktigt hållbart alternativ till traditionell välgörenhet. Malin är flerfaldigt prisad för sitt entreprenörskap och ledarskap. Förra året belönades hon med titeln ”Årets Framtidslöfte” för sin förmåga att skapa nytänkande kommunikation och kampanjer som engagerar såväl politiker som opinionsbildare och journalister genom content marketing. Syftet med kampanjerna har varit att öka kunskapen om världen och om vilket insamlingsarbete som gör skillnad, men också skapa engagemang som gör att givare vill crowdfund:a. Vid sidan av Help to Help har Malin ett antal styrelseuppdrag och anlitas frekvent som föreläsare.

Mer om Ludvig och Karma

Karma är ett av Sveriges snabbast växande och flerfaldigt prisade startups och har två år i rad blivit utnämnt till ett av Europas 100 hetaste startups av Wired UK, Framtidens Entreprenörer 2016, National winner av Nordic Startup Awards 2017 och blev Årets Disruptör förra året, för sitt disruptiva angreppssätt på ett gammalt samhällsproblem. Med stöd av ny teknologi har de skapat förutsättningar för expansion, och har i allra högsta grad lyckats med att få gemene man att kunna påverka utvecklingen till att göra smarta och hållbara köp av mat och måltider. Ludvig Berling är CPO och medgrundare och beskriver sig själv som maskiningenjör som förvandlades till driven serieentreprenör och återfinns på Forbes lista ”30 under 30”.

Både Malin Cronqvist och Karma återfinns i juryn för utmärkelserna i år. Nomineringar i kategorierna vid Årets Marknadschef 2018 är öppen till 26 oktober. Missa inte denna chans att träffa förra årets vinnare och få tips och inspiration från dem. Vem vet, det är kanske du som kniper en av utmärkelserna i år?

Läs mer om priserna och motiveringarna här: https://mis.se/arets-marknadschef/

 

*Enklare frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.

Avbokning sker senast 24h innan till info(@)mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Seminarium, 25 oktober, kl 08:00-09.30

BOKA DIN PLATS >>