Bryggarsalen

Business Mingel à la Bryggarsalen

Marknadsföreningen Stockholm

Hur går våra Business/Mingel till?

Nätverkande & mingel på Bryggarsalen

Starta året med nya kontakter på årets värdefullaste mingel för marknadsförare och kommunikatörer!

I januari kör vi en fortsättning av vårt lyckade nya koncept Business Mingel, med premiär i höstas. Denna gång gästar vi Bryggarsalen för nätverkande, mingel och afterwork med ölprovning.

Har du alltid varit nyfiken på vilka du träffar på alla event vi bjuder in dig till? Nu har du chansen att lära känna andra medlemmar genom äkta ”speed dating”
– två rundor och ett femtiotal nya ansikten att hälsa på. Passa på att berätta mer om vem du är och knyt värdefulla kontakter för framtiden.

Kvällen arrangeras i samarbete med vår värd Bryggarsalen; ett K-märkt 100-årigt gammalt bryggeri där dom idag arrangerar konferenser, event & konserter i unik miljö.

Vi inleder kvällen med lite pep talk och retoriktips från Per Furumo, retorikexpert, som hjälper dig att vässa din hisspitch och ser till att du får ut maximalt från ditt nätverkande. Efteråt bjuds vi på ölprovning tillsammans med Bryggarsalen och kvällen avrundas med musik, tilltugg och dryck.

Röster från förra eventet:

–Tack för en suverän kväll! Ett otroligt bra koncept. Och jag har träffat så många härliga och bra personer att lägga till mitt nätverk och redan nu dessutom 2 konkreta ingångar på uppdrag. Allt toppat med en helt suverän konsert! BAM! En sån kväll! Tack för allt ni fixat.
–Annika Lindqvist

–Det var väldigt bra, trevligt att träffa nya människor, och konceptet vad superbra för att hitta de personer man vill prata mer med.

Detta event är endast för medlemmar.

Obs! Våra event är populära och först till kvarn gäller. Anmälan är begränsad till 2 personer/företag. Vid fullsatt event kan du ställa dig på väntelistan.

 

När: Torsdag 10 januari, kl 16:00 – 20:00
Var: Bryggarsalen, Norrtullsgatan 12N (T-bana Odenplan)

www.bryggarsalen.se

Program:
16:00
Registrering & mingel
16:30 Välkomnande & introduktion. Peptalk & retoriktips från Per Furumo.
17:00-18:30 Networking/”Speed dating” i två grupper. Två block á ca 30 min med paus för mingel.
19:00 Ölprovning & AW

Glöm inte att ta med dina visitkort.
Varmt välkommen önskar Bryggarsalen och Marknadsföreningen!

 

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Mingel, 10 januari, 16.00-20.00

BOKA DIN PLATS >>