Ärligt talat

Ärligt talat – Författarträff med Björn Owen Glad

Marknadsföreningen Stockholm

Ärligt Talat: Författarträff med Björn Owen Glad

– Så kan ärlighet och moral stärka din marknadsföring och samtidigt motverka reklamtrötthet

Ärlighet varar längst brukar det heta. Men inte inom marknadsföring. Marknadsförarens arbete har i alla tider handlat om att överdriva, förhäva, dölja och sprida dimridåer i syfte att lura konsumenter. I bland med goda intentioner, men oftast inte. Det är dags att ändra på det.

Välkommen till detta seminarium med after work där du får träffa marknadsföraren, debattören och författaren Björn Owen Glad, aktuell med boken ”Ärligt Talat – godnattsagor för sömnlösa marknadsförare”. Björn berättar om de tre typer av ärlighet som bör vägleda morgondagens marknadsförare och om vad som händer när man lämnar den moraliska kompassen när man går till jobbet.

I samband med seminariet har du möjlighet att ställa frågor till Björn samt köpa hans bok till ett förmånligt pris. Efter föreläsningen har vi en AW för alla som vill vara med.

– ”Jag kommer prata (pytte)lite om boken och desto mer om vad som skiljer bra från dålig marknadsföring. Det blir en uppslupen tillställning med vin, snacks, billiga böcker och roliga människor”, hälsar Björn.

När: Torsdag 9 februari, kl 17.00 – 19.00
Var: Chiffer, Götgatan 19, 1tr

Författarträff 9 feb, kl 17-19

BOKA DIN PLATS >>

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se, eller via din bokningsbekräftelse.

Villkor och avbokningsregler
Så behandlar vi dina personuppgifter

Inte medlem

Talare

Björn Owen Glad har i 15 år ägnat sitt liv åt marknadsföring och reklam. En bransch som han både älskar och föraktar. I dag arbetar Björn som Innovation Lead på Chiffer. Han är en högljudd debattör, flitig föreläsare och debuterade i bokform 2022.