ANNONS FRÅN EASYFAIRS

Vad är Retail Experience Live?

Retail Experience LiveRetail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Mötesplatsen formas genom sina deltagare och gränsen mellan besökare och utställare suddas ut för att se alla som bidragande aktörer. Retail Experience Live är en plats för nätverk och affärer – innovationer och framtidsvisioner.

Erbjudande monterlösning på Retail Experience Live

Har ni en ny lösning för retailers, är ni på jakt efter nya kunder och samarbeten eller vill ni bara försäkra er om att ni är en självklar komponent för framtidens retail?

Om 1,5 månad smäller vi upp dörrarna till årets stora Retailevent. Nu släpper vi en helt ny yta till specialpris för er som vill vara med där det händer men på ett enkelt sätt – bli en del av The Retail Street! Din yta är klar och reda att flytta in i när du kommer på plats, så att du kan fokusera på det viktiga – Att synas och göra nya affärer!

Just nu erbjuder vi er som är medlemmar Marknadsföreningen Stockholm ett all inclusive paket på er medverkan. Detta erbjudande ger er en V-monter, ståbord, el, spotlights samt en grå matta till ett pris av 17 999kr.

Visst låter det spännande? Ta kontakt med våra säljare Virpi eller Christian så berättar de mer om ni hur ni kan maximera ert deltagande.

Virpi Dahl
Virpi.dahl@easyfairs.com
+46 (0)731 81 81 00

Christian Karlsson
Christian.karlsson@easyfairs.com
+46 (0)736 58 43 00

  • Dela :