Platsen för ständigt lärande & nätverkande

Det är spännande tider inom marknadsföring och kommunikation; nya roller och arbetssätt, fler kanaler än någonsin, teknik som möjliggör taktisk precision och där samtidigt varumärket är centralt i en transparent värld.

Hos oss inspireras du av spetsen inom marknadsföring och kommunikation, via vårt breda utbud av seminarier, temanätverk, kurser & mentorskap. I ett av Sveriges största professionella nätverk inom marknadsföring och kommunikation är du del av en värdefull gemenskap, skapar nya kontakter och får verktygen för att glänsa i en föränderlig värld.

Vi är också stolta över att årligen utse Sveriges vassaste marknadsförare och varumärken, under samlingsnamnet Årets Marknadschef.

 

 

marketing

Varför Marknadsföreningen Stockholm?

Testimonial

"Ett mycket bra nätverk för oss – erfarenhetsutbyte, bra kontakter, bra erbjudande för alla medarbetare i FTI att utvecklas i (kurser, nätverksträffar). Det är intressanta områden som bevakas och tas upp. Vi får också insikter från kontakter som vi inte träffar i andra sammanhang."

Anette Löhnn, Marknadschef, FTI
Testimonial

"För att ni har så många bra seminarier, träffar och kurser! Att träffa alla fantastiska medlemmar är väldigt inspirerande."

Elenor Wolgers, Marknadschef, Musikaliska
Testimonial

"Vårt företagsmedlemskap ger alla våra medarbetare inom MarCom hjälp att hålla sig ájour inom sitt arbetsområde. Inte minst får man ju också chans att träffa många trevliga marknadsföringskollegor på andra företag och organisationer."

Ewa Rönndahl, Projektledare, Trygg-Hansa
Testimonial

"För alla intressanta seminarier och möjligheterna till att knyta kontakter inom alla typer av branscher."

Robert Nygårdhs, Marknadschef, Visit Norway
Testimonial

"Jag tycker att det är en fantastisk möjlighet till kompetensutveckling och att bygga nätverk. Gillar särskilt Marknadschefsnätverket där vi får tid till att bolla idéer eller problem med varandra, det är guld värt."

Sofie Samrell, Marknadschef, QBank DAM
Testimonial

"Det ger oss en möjlighet att vidareutbilda oss inom marknadsföring och att nätverka med de smartaste i branschen. Vi tror verkligen på att vi som individer behöver utveckla oss i samma snabba takt som företaget och här är Marknadsföreningen en jättebra möjlighet."

Oskar Klingberg, vd Wiraya
Testimonial

"Jag är med i Marknadsföreningen för att inspireras, utvecklas och träffa massor av fantastiska människor som älskar kommunikation. Om jag hade kunnat hade jag gått på allt ni erbjuder, det svider att behöva välja bort!"

Agneta Andersson, Avalon Innovation
Testimonial

"Jag är relativt ny i min roll och värderar därför kunskapsutbytet som MiS erbjuder oerhört högt. Vi vet alla hur fort allting går och det gäller att hänga med i utvecklingen."

Michèle Sandstedt, EFFSO
Testimonial

"Det är en snabb kompetensutveckling att gå på seminarierna, att lyssna på kompetenta människor som jag kan lära mig av och dels för inspiration, man träffar väldigt många trevliga och duktiga personer."

Jessica Walter, marknadschef ODIN Fonder

Missa inte!

26-nov-18 event-img

Nätverket Relationsmarknadsföring: Viking Line

Niklas Zhovnartsuk, Marknadschef på Viking Line Skandinavien AB, gästar Relationsmarknadsföring.

Aktuella event

21

nov.18

Medlemserbjudande: Customer Experience Management Summit 2018

Genom ett samarbete med NOWBiZ Business Events ges medlemmar i Marknadsföreningen Stockholm möjligheten att lösa biljett till specialpris.


26

nov.18

Nätverket Relationsmarknadsföring: Viking Line

Niklas Zhovnartsuk, Marknadschef på Viking Line Skandinavien AB, gästar Relationsmarknadsföring.

03

dec.18

Nätverket PR & Kommunikation: Influencer Marketing

Tema: Influencer Marketing – Vid denna nätverksträff med PR & kommunikation har vi den stora äran att lyssna till Anna Fairbrass, enhetschef kommunikation och påverkan, på BRIS.


04

dec.18

Nätverket Kundinsikt: Gör helhetsbilden av varumärket tydligare och mer trovärdig

Med semiotik, en forskningsmetod för att förstå underliggande betydelser i all form av kommunikation, kan alla era nuvarande uttryck förklaras och kartläggas. Välkommen till en nätverksträff med Kundinsikt.

18

jan.19

Nätverket CSR & Hållbarhet: Det hållbara varumärkeskapitalet

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Det hållbara varumärkeskapitalet –resultat av Svensk Hållbarhetsranking 2018 Svensk Hållbarhetsranking är Sveriges största och…...


05

dec.18

Frukostseminarium: GDPR – vad hände sen?

Vi har haft flertalet seminarier om GDPR på Marknadsföreningen Stockholm och i maj var det slutspurt inför att den nya dataskyddsförordningen skulle träda ikraft per den 25 maj. Men vad har hänt sedan dess? Vår juridiska samarbetspartner MarLaw reder ut begreppen och delar med sig av en värdefull update.

10

jan.19

Business Mingel á la Bryggarsalen

Välkommen att starta året med nya kontakter på årets värdefullaste mingel för marknadsförare och kommunikatörer!


06

feb.19

ÅRETS MARKNADSCHEF 2018

Årets Marknadschef delas ut av Marknadsföreningen Stockholm för 12e gången i år. 2018 års utmärkelser går till de personer och företag som gjort betydande insatser inom marknadsföring & kommunikation under året, i följande 4 kategorier: Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa.

Aktuella kurser

Marknadsföreningen