Platsen för ständigt lärande & nätverkande

Det är spännande tider inom marknadsföring och kommunikation; nya roller och arbetssätt, fler kanaler än någonsin, teknik som möjliggör taktisk precision och där samtidigt varumärket är centralt i en transparent värld.

Hos oss inspireras du av spetsen inom marknadsföring och kommunikation, via vårt breda utbud av seminarier & webbinarier, temanätverk, kurser & mentorskap. I ett av Sveriges största professionella nätverk inom marknadsföring och kommunikation är du del av en värdefull gemenskap, skapar nya kontakter och får verktygen för att glänsa i en föränderlig värld.

Välkommen till Marknadsföreningen Stockholm!

Bli medlem du också!

  • Spar tid – vårt program ger dig full koll på det du behöver veta, både live & on demand

  • Nätverka & knyt nya kontakter

  • Inspireras av experter och branschkollegor

  • Ständigt lärande & kompetensutveckling

  • Unik mötesplats

  • Förmånligt medlemspris på alla kurser

  • Exklusiva medlemserbjudanden

BLI MEDLEM NU

Varför Marknadsföreningen Stockholm?

Testimonial

"I mitt yrke förväntas man kunna och veta 'allt' om det senaste inom marknadsföring. Tack vare att jag deltar på lunchseminarium och nätverksträffar så tycker jag att jag har bra kunskap och vet lite mer än de flesta om det senaste."

Agneta Berg, Marketing Communication Manager, Megger Sweden
Testimonial

"Ett mycket bra nätverk för oss – erfarenhetsutbyte, bra kontakter, bra erbjudande för alla medarbetare i FTI att utvecklas i (kurser, nätverksträffar). Det är intressanta områden som bevakas och tas upp. Vi får också insikter från kontakter som vi inte träffar i andra sammanhang."

Anette Löhnn, Marknadschef, FTI
Testimonial

"För att ni har så många bra seminarier, träffar och kurser! Att träffa alla fantastiska medlemmar är väldigt inspirerande."

Elenor Wolgers, Marknadschef, Musikaliska
Testimonial

"Vårt företagsmedlemskap ger alla våra medarbetare inom MarCom hjälp att hålla sig ájour inom sitt arbetsområde. Inte minst får man ju också chans att träffa många trevliga marknadsföringskollegor på andra företag och organisationer."

Ewa Rönndahl, Projektledare, Trygg-Hansa
Testimonial

"För alla intressanta seminarier och möjligheterna till att knyta kontakter inom alla typer av branscher."

Robert Nygårdhs, Marknadschef, Visit Norway
Testimonial

"Jag tycker att det är en fantastisk möjlighet till kompetensutveckling och att bygga nätverk. Gillar särskilt Marknadschefsnätverket där vi får tid till att bolla idéer eller problem med varandra, det är guld värt."

Sofie Samrell, Marknadschef, QBank DAM
Testimonial

"Jag gillar att MiS har ett brett och inspirerande utbud med träffar, seminarier och kurser. Jag har fått med mig mycket intressant kunskap och nya infallsvinklar från de olika evenemang som jag varit med på. Det är också kul att få möjlighet att träffa så många intressanta människor inom branschen."

Sophia Rosenlöf, Marknadskoordinator, Formpipe
Testimonial

"Det ger oss en möjlighet att vidareutbilda oss inom marknadsföring och att nätverka med de smartaste i branschen. Vi tror verkligen på att vi som individer behöver utveckla oss i samma snabba takt som företaget och här är Marknadsföreningen en jättebra möjlighet."

Oskar Klingberg, vd Wiraya
Testimonial

"Jag är med i Marknadsföreningen för att inspireras, utvecklas och träffa massor av fantastiska människor som älskar kommunikation. Om jag hade kunnat hade jag gått på allt ni erbjuder, det svider att behöva välja bort!"

Agneta Andersson, Avalon Innovation
Testimonial

"Jag är relativt ny i min roll och värderar därför kunskapsutbytet som MiS erbjuder oerhört högt. Vi vet alla hur fort allting går och det gäller att hänga med i utvecklingen."

Michèle Sandstedt, EFFSO

Missa inte!

11-okt-22 event-img

Webbinarium: Så lyckas du med influencer marketing på TikTok

[ONLINE] 11 oktober: Hur bör du som marknadschef/marknadsansvarig jobba med influencer marketing på TikTok, och vad krävs för att lyckas med din marknadsföring i sociala kanaler?

Aktuella event

07

okt.22

Frukostseminarium: Så skapades Julas vinnande varumärkesbyggande kommunikation

[HYBRID] 7 oktober: Vi tar oss bakom kulisserna till caset bakom det långsiktiga varumärkesarbetet som Jula – vinnare av vår utmärkelse Årets Varumärkesresa 2022 – gjort de senaste åren för att förflytta sig från enbart taktisk kommunikation till emotionellt varumärkesbyggande kommunikation.


11

okt.22

Webbinarium: Så lyckas du med influencer marketing på TikTok

[ONLINE] 11 oktober: Hur bör du som marknadschef/marknadsansvarig jobba med influencer marketing på TikTok, och vad krävs för att lyckas med din marknadsföring i sociala kanaler?

19

okt.22

Frukostseminarium: Från okänd till global utmanare genom innovativ kommunikation

[PÅ PLATS] 19 oktober: Vi tar dig bakom kulisserna kring Polestars framgångar, där Årets Marknadschef 2022, Nils Rylén, kommer att bjuda på sina tips och framgångsrecept som lett till att varumärket inte bara tagit Sverige med storm, utan även etablerat sig som en stark utmanare inom en av de absolut tuffaste globala marknader man kan arbeta inom.


20

okt.22

Nätverket Beteendedesign: Din bästa employer brand book

[PÅ PLATS] 20 oktober: Hur tar du fram en employer brand book som hjälper medarbetarna att göra rätt, och lockar till sig ny personal? Häng med och lär dig skapa just din bästa brand book.

26

okt.22

Webbinarium: How to win in the new cultural landscape

[ONLINE] 26 okt: Join us and international speaker Munise Can from Highsnobiety to find out how to build credibility by investing in communities for your brands consumers to buy into. Stories over product; knowledge over possession; community over crowds; participation and experiences over observation.


28

okt.22

Nätverket Content Marketing: Redaktionell planering, med Polisen

[PÅ PLATS] 28 oktober: Följ med Content Marketing-nätverket för ett unikt besök bakom kulisserna hos Polisen! Vi får ta del av ett superspännande case kring deras omfattande arbete med sin content.

Aktuella kurser

Marknadsföreningen