Kurser
Marknadsföreningen Stockholm | Blogginlägg, Kurser, Medlemserbjudanden

Boka din kurs i höst före 18 juni – ta med vän eller kollega till halva priset

Kanske vill du bli ett proffs på att snabbt skapa enkla filmer med mobilen? Eller lära dig hur du kan starta eller effektivisera ert content marketing-arbete? Detta och mycket mer kan du lära dig genom vårt kursutbud hösten 2020.

Våra kurser hösten 2020:

  • ONLINE: Engagera och skapa effekt med content marketing, 3 september
  • ONLINE: De 3 disciplinerna för lojala och lönsamma kunder, 17 september
  • ONLINE: Så skapar du tillväxt med hjälp av SEO, 18 september
  • Filma med mobilen, 30 september
  • Förtroendebyggande varumärkeskommunikation, 6 oktober
  • Retorik och presentationsteknik, 8 oktober
  • Kreativa möten på riktigt, 15 oktober
  • Få tillbaka kunderna med nudging, 22 oktober
  • Engagera och skapa effekt med content marketing, 17 november
ALLA KURSER 2020

INFO ANGÅENDE COVID-19: De kurser som inte sker online/på distans, planerar vi att genomföra centralt eller citynära till Stockholm, i luftiga lokaler med möjlighet till avstånd. Vi följer utvecklingen och FHM:s rekommendationer noga samt anpassar lokal, möblering och upplägg efter rådande läge. Våra kurser genomförs alltid i mindre grupper.

Erbjudande

Till och med den 18 juni kan du boka in dig och en vän eller kollega, och då går din +1 kursen till 50% av ordinarie medlems- respektive gästpris (erbjudandet gäller såväl medlemmar som icke-medlemmar). Maila Rebecca på rebecca(at)mis.se för att ta del av erbjudandet. (Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter).