15 augusti 2017  ·  Föreningen

Välkommen till MiS, Sandra Sarén!

En bra matchning för MiS – Välkommen Sandra Sarén

 

Sandra SarénVi är så glada att kunna presentera MiS senaste tillskott! Sandra Sarén är Marknadsföreningens nya Medlemsansvarig och Projektledare. Ni kommer förstås snart att få lära känna henne närmare på våra olika aktiviteter och evenemang, men redan nu kan ni ta del av hennes tankar och intryck som ny hos MiS.

Vad har du för bakgrund?

–Jag kommer från eventbranschen där jag har producerat allt från större event och fester, till mindre kommunikations- och marknadsaktiviteter. Mitt senaste uppdrag var på dejtingsajten match.com, där jag ansvarade för att styra upp framgångsrika partnerskap och event i Sverige och Norge, som gav singlar en möjlighet att träffa den rätta.

Vilka är dina främsta styrkor?

–Jag är en driven och resultatinriktad projektledare som brinner för att skapa engagemang. Min entusiasm smittar ofta av sig, vilket bidrar till en minnesvärd atmosfär och stämning.

Vad ser du mest fram emot som ny i MiS?

–Att lära känna alla medlemmar, nätverksledare och gästföreläsare som gör MiS till en så fantastisk plattform för kompetensutveckling och nätverkande.

Vilka blir dina största utmaningar?

–Jag vill ju inte missa något spännande. Så det blir en utmaning att inte boka in mig på varenda ett av alla kul lärorika och spännande mingel som MiS erbjuder i sin kalender varje vecka.

____________

TIPS: Ni hittar Sandras kontaktuppgifter här!