Nätverk:

Om våra nätverksgrupper

Erfarenhetsnätverk

I Marknadsföreningens erfarenhetsnätverk har du möjlighet att utöka ditt kontaktnät, få råd och stöd i en mindre grupp och ta del av andras erfarenheter och kunskaper på ett visst område.

MiS nätverk

Hur fungerar det?

Grupperna bygger på att alla deltagare är aktiva och bidrar i diskussionen.  På träffarna diskuteras ett på förhand bestämt ämne och ibland bjuder man in en gäst som presenterar ett case eller delar med sig av sina erfarenheter. Gruppernas storlek varierar mellan cirka 10-20 personer.

Vad kostar det?

Som medlem i MiS går du kostnadsfritt på nätverkets träffar! Gäster är välkomna till gästpris, anges vid anmälan.

Vill du gå på en nätverksträff?

Kika här eller i kalendariet! Där lägger vi ut alla nätverksträffar och där kan du anmäla dig, precis som du gör till övriga seminarier och träffar.

Alla nätverksträffar ingår i ditt medlemskap!

Du behöver alltså inte anmäla dig särskilt till själva nätverket och du kan självklart gå på träffar i flera nätverk – även om många är ”stammisar” och har vissa nätverk de följer. Om du vill engagera dig mer i ett speciellt nätverk, berätta gärna det för nätverksledarna.

På träffarna förväntas du bidra i diskussionen och du får gärna själv ställa upp och anordna en träff.

Vill du veta mer om något nätverk? Kontakta gärna info@mis.se eller ledarna för respektive grupp.

Vill du engagera dig mer?

Har du idéer och förslag kring de olika nätverken eller saknar du en grupp inom ditt område? Du kan vara ledare i en grupp åt gången. Mejla gärna oss på info@mis.se.