Nätverk:

Beteendedesign

Nästa träff: Håll utkik i kalendariet!

Få folk att göra som du vill – välkommen till nätverket Beteendedesign!

Människor är roten till dina problem!

Alla utmaningar handlar om att förstå varför människor gör som de gör, för att kunna få dem att göra som du vill. I det här nätverket får du veta mer om och diskutera:

Så välkommen hit, du som är intresserad av tvärfunktionella diskussioner kring att förstå och styra beteenden. Frågor som berör vd, marknads-, sälj- och HR-chef, projektledare – och anställda i största allmänhet.

Ledare

Tommy LindströmTommy Lindström driver BOOM. De hjälper dig med att få folk att göra som du vill. Till sin hjälp använder de beteendedesign inom marknad HR och sälj.

Tommy kom i kontakt med ämnet på Copenhagen Business School, när han skrev kandidatuppsats om hur en organisations värderingar styr handlingar och resultat. Kunskaperna tog Tommy med sig i roller som marknadsdirektör och säljchef. Och till arbetsplatser inom exempelvis Ericsson- och Teliakoncernen i England och Nederländerna. Där gjorde insikterna nytta vad gäller effektivt ledarskap. Kulturskillnader. Hur affärsplaner blir mer än fin text på papper. Och hur man utvecklar säljkårens beteende för att ta fler affärer.

Kontakt: tommy@boom-sales.com
LinkedInTommy Lindström

 

Stefan MellsjöStefan Mellsjö är varumärkesstrateg och diplomerad coach, med erfarenhet från reklambranschen sedan mitten av 90-talet. Han har under hela sin karriär varit intresserad av hur kulturstyrning kan göra företag till uthålliga framgångssagor – med gladare, ambitiösare och innovativare personal.

Stefan är examinerad Account Planner vid Miami Ad School i San Fransisco, har läst reklam på Beckmans och är djupt bevandrad i psykologi och beteendevetenskap. Idag driver han Efternamn & Co, en reklambyrå inriktad på strategi som vänder sig till de 250 snabbast växande företagen i Stockholmsområdet, och till företag som med hjälp av marknadsföring vill ingå i den gruppen.

Kontakt: stefan@efternamnco.se, 08-649 75 00
LinkedInStefan Mellsjö

 

Ansvarig från Marknadsföreningen: Per Almegård, per(@)mis.se

Socialt

MiS nätverk har ett forum på LinkedIn

Passa på att diskutera aktuella ämnen även mellan träffarna.

Använd gärna hashtaggen #mis_sthlm på Twitter och Instagram för att andra ska kunna följa dina inlägg.

 

Tidigare träffar