Nätverk:

MiS marknadscheferna

Välkommen till Marknadsföreningen i Stockholms nätverk MiS marknadscheferna

Nästa träff

23 maj: Så lyckas du på Facebook och Google

Om nätverket

Nätverket MiS marknadscheferna är för dig som vill vässa din marknads- och kommunikationsavdelning och din egen förmåga att bedriva ett förändringsarbete. Den tekniska utvecklingen, nya digitala strategier och ökat fokus på att leverera konkreta resultat ställer nya krav på marknads- och kommunikationsavdelningen. Och med nya strategier gör nya kompetenser och roller, processer och systemstöd entré på avdelningen.

Många marknads- och kommunikationschefer kommer därför att behöva utveckla sin avdelning under 2016. Genom att dela framgångsrika metoder i nätverket vi alla nya verktyg för lyckas med vårt utvecklingsarbete och blir vassare i vår roll som ledare. Tillsammans skapar vi ett forum för utveckling, inspiration och chefsstöd.

Läs vår intervju med nätverkets ledare här

Ledare


Louise BorglundLouise Borglund
driver konsultföretaget Accompio och hjälper kommunikations- och marknadschefer att utveckla organisation och arbetssätt för att skapa kraftfulla avdelningar som kan leverera upplevd affärsnytta till verksamheten. Med sig i bagaget har hon över 15 års erfarenhet från både marknadsavdelningar och byråsidan.

Varför är du nätverksledare?

–För mig sker förändring och utveckling främst genom att träffa människor och utbyta erfarenheter. Nätverket är ett fantastiskt forum där vi kan få lov att tänka högt, testa idéer och lära av varandra. Och det ger mig och alla som är med en möjlighet att utvecklas, både i våra roller och personligen.

Kontakt: louise.borglund(@)accompio.se


Katarina FredénKatarina Fredén
, Operativ chef, Pineberry. Katarina har lång erfarenhet från olika kommunikationsbyråer, både som anställd och  i egen regi. Driver idag en marknadsavdelning med stort digitalt fokus, driver internt ett Marketing Automation projekt och är nyfiken på nya kanaler.

Katarina är även utbildad inom mötesteknik, coaching och verksamhetsstyrning.

Kontakt: Katarina.freden(@)pineberry.com

 

 

Socialt

linkedInMiS nätverk har ett forum på LinkedIn

Passa på att diskutera aktuella ämnen även mellan träffarna.
Använd gärna hashtaggen #mis_sthlm på Twitter och Instagram för att andra ska kunna följa dina inlägg.

 

Ansvarig från Marknadsföreningen: Helen Crowe Blomgren, helen(@)mis.se

 

Tidigare teman