Nätverk:

Employer Branding

Välkommen till Marknadsföreningens nätverk Employer Branding!

I detta nätverk tar vi  grepp om begreppet Employer Branding i både teori och praktik – det vill säga allt från aktuella teorier, metoder och verktyg till konkreta kundcase. Målet är att inspirera – men också att ge konkreta handfasta tips. Och förstås hoppas vi på mycket diskussion och erfarenhetsutbyte.

Vi kommer även att behandla employer branding ur flera perspektiv, som till exempel HR, rekrytering, kommunikation, marknadsföring etc. För employer branding spänner över flera områden och det kan vara en utmaning att etablera en ny funktion eller ta över/sammanfläta flera ansvar till ett.

Tips: Läs intervjun med nätverkets ledare här!

Nästa träff

Håll utkik i kalendariet!

Ledare

Maria RosengrenMaria Rosengren, Director TNS Sifo. Maria Rosengren är Affärsområdeschef för området Employee Research & Consulting inom TNS Sifo. Det innebär att hon tillsammans med erfarna kollegor arbetar med insikter och konsulttjänster kopplat till organisations- och ledarutveckling. Deras kunder är både svenska bolag och stora internationella koncerner och de arbetar med hela världen som arbetsfält. Employer Branding är ett av deras specialistområden.

Därför är jag nätverksledare:
–För att jag tror att vi kan bidra med vår erfarenhet och kompetens inom området Employer Branding, för att jag ser fram emot att lära mig nya saker och för att jag ser fram emot spännande diskussioner och erfarenhetsutbyte. Samt förstås för nätverket i sig; att få träffa en massa nya inspirerande personer som jag inte träffat tidigare!

Kontakt:
Tfn: 0708-698 074
Mail: maria.rosengren(@)ts.se

 

Ansvarig från Marknadsföreningen: Helen Crowe Blomgren, helen(@)mis.se

Socialt

linkedInMiS nätverk har ett forum på LinkedIn

Passa på att diskutera aktuella ämnen även mellan träffarna.
Använd gärna hashtaggen #mis_sthlm på Twitter och Instagram för att andra ska kunna följa dina inlägg.

 

 

Tidigare teman