Nätverk:

Content marketing

Erfarenhetsnätverk för content marketing

Det finns ett stort intresse för content marketing, så vi välkomnar till ett erfarenhetsnätverk på ämnet. Det här är en morgongrupp, vi ses mellan 08.00 och 10.00 när vi alla är som mest alerta!

Vi vänder oss till dig som redan arbetar med content marketing, eller som vill veta mer inför framtida projekt där det kommer dyka upp.

Vi tar upp frågor som:

Välkommen till erfarenhetsgruppen i content marketing önskar Bonnie de Souza och Maria Westman.

 

Nästa träff

9 mars

 

Ledare

 

Bonnie de SouzaBonnie de Souza har jobbat med media och telekom i tolv olika länder i över 23 års tid. Han har en karriär i content som spänner över kanalprofilering av ZTV till lanseringen av Sveriges första mobil-TV, och till arbetet med digi-fysiska concept och strategi för nya Tele2-arena.

–Min passion är att jobba med innovativa och engagerande lösningar med digitalt innehåll, med fokus på kunders behov genom att verkligen förstå dem, säger han. Lyssna, se, lära och återge.

–Vår ambition vid dessa möten är att dela kunskap och erfarenhet med nyckelpersoner inom digital content som kan hjälpa oss att uppnå våra mål på ett mer effektivt sätt.

Kontakt: desouzabonnie(@)me.com

 

Maria WestmanMaria Westman jobbar som kommunikationsrådgivare inom Content Marketing & Management. Med över 20 års erfarenhet inom media, kommunikation och content marketing och management, har Maria för flera företag utvecklat bland annat koncept, strategier och arbetsprocesser kopplade till dessa.

Idag driver Maria egen konsultverksamhet inom kommunikationsrådgivning och organisationsutveckling samt att föreläser och utbildar inom området, bland annat på IHM Business School. Maria är ordförande i Swedish Content Agencies, branschorganisationen i Sverige för de företag som jobbar med content marketing.

Kontakt: maria.westman(@)cbywest.se

 

Socialt

linkedInMiS nätverk har ett forum på LinkedIn

Passa på att diskutera aktuella ämnen även mellan träffarna.
Använd gärna hashtaggen #mis_sthlm på Twitter och Instagram för att andra ska kunna följa dina inlägg.

 

Ansvarig från Marknadsföreningen: Helen Crowe Blomgren, helen(@)mis.se

 

Tidigare träffar