Medlem:

Om medlemskap

 

Marknadsföreningen Stockholm

Marknadsföreningen Stockholm är ett av Sveriges största professionella nätverk för dig inom marknadsföring och kommunikation.

Vi har ett brett program med aktiviteter och förmåner som gör att du utvecklas i din yrkesroll. Här kan du läsa om fördelarna med ett medlemskap!

 

Medlemskapet

Som medlem i Marknadsföreningen Stockholm går du kostnadsfritt på alla våra seminarier och nätverksträffar och till medlemspris på kurser. Vi anordnar frukost- och lunchseminarier varje månad och årligen över 50 nätverksträffar i över 10 nätverk.

Du har därtill möjlighet att få en mentor via oss och fri juridisk rådgivning.

Förmåner och utbud i korthet

Samtliga programaktiviteter hittar du i vårt kalendarium.

Se våra tidigare evenemang och aktiviteter som ingår i medlemsavgiften

 

Möt några medlemmar

”Varför är du medlem i Marknadsföreningen?” frågade vi.

Läs svaren från några av våra drygt 2000 medlemmar.

 

________________________________________________________
”Har precis varit på ett lunchseminarium som MiS anordnade och det blev en toppenstart på medlemskapet”
Björn Svensson, Head of Marketing, European Central Counterparty N.V.

”Jag tycker det var både trevligt och användbara kunskaper som jag lärde mig under lunchseminariet rekrytering som marknadsföring”
Herman Lundquist, Nordic Marketing Director, Sharp Business Systems

”Jag gick nyligen en kurs i Instagram & Pinterest som jag varmt kan rekommendera till de som vill lära sig mer om hur dessa medier kan användas på ett effektivt sätt”
Anna Björnstad, Content & PR Manager, Hotel Kungsträdgården
________________________________________________________

 

Priser och upplägg

Individuellt medlemskap

Årsavgift: 2 790 kr ex. moms
Avgiften består av: Medlemsavgift 100 kr, serviceavgift 2 690 kr (OBS avdragsgill för dig med eget företag) + moms 673 kr

Företagsmedlemskap

Årsavgift: 21 500 ex moms
Avgiften består av: Medlemsavgift 800 kr, serviceavgift 20 700 kr, (OBS avdragsgill!) + moms 5 175 kr

Gruppmedlemskap – 5 till priset av 4

Årsavgift 11 160 kr ex moms
Avgiften består av: Medlemsavgift 400 kr , serviceavgift, 10 760 kr + moms 2 690 kr

Är ni fler än 5? Välkommen att ta kontakt med helen(@)mis.se för offert.

 

Vårt utbud

Nätverk – Nätverken erbjuder en möjlighet till erfarenhetsutbyte inom olika specialistområden utan kostnad för medlemmar. Här har du möjlighet att i en mindre grupp diskutera med andra som är intresserade av samma frågor som du själv. Nätverksgrupperna träffas ca. 3-4 ggr/ termin och du kan vara aktiv i flera nätverk.

Seminarier – Våra seminarier fokuserar på inspiration och trender och är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad på vad som händer i branschen, kostnadsfritt för medlemmar.

Kurser – Genom vårt kursutbud har du möjlighet att fördjupa och uppdatera dina kunskaper i aktuella ämnen. Kurserna ges inom ramen för marknad, kommunikation, PR, ledarskap och sälj. Som medlem går du alltid till medlemspris. Självklart är våra kurser också öppna för dig som inte är medlem i föreningen. Aktuella kurser hittar du här!

Juridisk rådgivning – MiS erbjuder alla medlemmar kostnadsfri juridisk rådgivning. Du kan ställa din fråga direkt till advokat Daniel Tornberg.

Författarträffar – Vi träffar ofta aktuella författare i branschen. Exempel på författare vi mött är Christina Knight, cd på INGO och författare till Mad Women, Hélène Hernmarck Olsson författarinnan bakom boken Förför och berör – nätverk och event utvecklar människor och affärer.

Coachas av en mentor – för dig som vill komma vidare i karriären. Vi erbjuder våra medlemmar mentorskap i två utföranden: Ordinarie mentorskap och Omvänt mentorskap. Du får till medlemspris under ett hel- eller halvår en egen senior mentor med lång arbetslivserfarenhet på ledningsnivå och ett brett kontaktnät, alternativt en yngre person som är uppvuxen i den digitala världen. Ni matchas ihop efter intervjuer och syftet är att du ska kunna ventilera dina arbetsspecifika frågor och få ett bollplank som kan leda dig vidare till nästa steg i karriären.

Skräddarsydda utbildningar – MiS har lång erfarenhet av företagsanpassade utbildningar i marknadsföring och kommunikation. Resultatet blir en kostnadseffektiv och anpassad utbildning där medarbetarna kan applicera kunskapen direkt i sin vardag. Vi prioriterar medlemmar och har ett brett kontaktnät med kursledare och många referenser från välkända organisationer såsom Volkswagen, Nordea, Rädda Barnen, Svenska Spel, Posten med flera.

Studiebesök – Under våra studiebesök som ingår i medlemskapet får du följa med oss till spännande företag och höra dem berätta om hur de jobbar med marknads- och kommunikationsfrågor. Här får du nya perspektiv och värdefulla insikter i hur andra arbetar. Vi har bl.a. besökt Stockholms Stadsmission, TV4, Liljevalchs.

 

Mer information

Föreningens arbete:

Föreningen arbetar efter stadgar, läs gärna dem här.

Gå ur föreningen:

Om du vill gå ur föreningen vill vi gärna veta varför. Vi vill alltid anpassa och utveckla verksamheten och tar gärna emot feedback. Skicka ett mejl till info(@)mis.se.

Det finns ingen bindningstid. Du säger upp medlemskapet genom att skriftligen kontakta oss.

Fotoinformation:

Marknadsföreningen Stockholm skriver ofta artiklar från och fotograferar/filmar på våra event för att sprida information om vad vi gör till medlemmar och andra intresserade. I samband med det kan du bli fotograferad. Vissa bilder läggs ut här på föreningens hemsida eller i våra kanaler i sociala medier. Vill du inte synas på bild, meddela gärna oss så tar vi bort bilden! E-posta info(@)mis.se.

Frågor?

Medlemsservice/fakturafrågor – info(@)mis.se

Gå med

Bli medlem här!