Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Webinar: Så bygger du ditt och företagets varumärke på LinkedIn

23 mar kl 09:00 - 09:45

 Stick ut! – Så bygger du ditt och företagets varumärke på LinkedIn

 

Vill du utveckla din karriär, hitta nya kunder och medarbetare eller kanske ett nytt spännande jobb? I dagens informationsbrus är det allra viktigaste – och svåraste – att sticka ut.

Delta på vårt webinar för en rejäl energiboost kring LinkedIn-arbetet, med Charlotte Hågård, expert på området!

 

När: Fredag 23:e mars kl 9.00-9.45
Hur: Du får en webinar-länk att ansluta dig till i separat mail från Marknadsföreningen Stockholm

 

LinkedIn är ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Många har en profil men utnyttjar inte alls nätverkets fulla potential.

På detta webinar i Marknadsföreningen Stockholms regi får du värdefulla tips hur du kan använda LinkedIn som en viktig kommunikationskanal och sticka ut som yrkesperson och som företag; hur du kommunicerar på rätt sätt till din målgrupp och hur du bygger ett strategiskt nätverk som skapar engagerade följare till din företagssida.

Hur kan du använda LinkedIn för att uppnå dina karriärsmål? Det kan handla om att bygga en intresseväckande profil till att knyta och upprätthålla viktiga kontakter i din professionella roll; med kunder, leverantörer och samarbetsparters. Det kan också handla om att du, när du är mogen för det, ska kunna ta nästa steg i ditt yrkesliv.

Charlotte HågårdOm talaren

Charlotte Hågård är en av Sveriges ledande experter inom LinkedIn. Hon är entreprenör, chefsutvecklare, föreläsare, specialist på personligt varumärke och är författare till 8 böcker, den senaste är ”Stick ut på LinkedIn – så blir du framgångsrik”.

 

boka

 

Vill du veta mer?

Senare under våren (15:e maj) anordnar Marknadsföreningen Stockholm en heldagskurs med Charlotte Hågård.
Mer info kring det finns här.

Detaljer

Datum:
23 mar
Tid:
09:00 - 09:45
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se