Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nätverket MiS Marknadscheferna: Digital försäljning

onsdag, 24 maj, 2017 kl 08:30 - 10:00

Digital försäljning genom content i en agil setup

 

Dan LindgrenTräffen vänder sig särskilt till dig som arbetar som marknadschef/marknadsansvarig. 

Välkommen till ett frukostmöte med nätverket Marknadscheferna. Den här gången får vi ta del av erfarenheter från Nordea när det gäller att etablera en content-funktion med uppdrag att driva digital försäljning, i en agil setup.

Nordea befinner sig i en spännande utvecklingsfas där hela företaget just nu ställer om sitt arbetssätt – man går från en traditionell vattenfallsprocess till ett mer dynamiskt agilt arbetssätt. Detta gör det möjligt att effektivt driva den digitala försäljningen och marknadsföringen, men det ställer samtidigt helt nya krav vad gäller organisation, kompetenser, processer, och samverkan inom organisationen.

Dan Lindgren, Head of Content & Concept Development, är mitt i omställningen och delar under nätverksträffen sina erfarenheter inom en rad områden, i samverkan med Louise Borglund. Tillsammans kommer de att prata om områden som:

  • Insiktsarbetet som nyckeln till framgång
  • Att mappa content med kundresan
  • Att jobba i en agil setup
  • Hur man skapar en leveransfunktion som täcker allt från strategi till produktion

Föreläsare:
Dan Lindgren är chef för Content & Concept Development inom Digital Sales på Nordea. Han är ansvarig för att utveckla en digital kreativ hub på Nordea som ska skapa en attraktiv digital kundupplevelse. I fokus står kundresor, content, kontinuerlig utveckling och framförallt konkreta försäljningssiffror.
Louise Borglund är projektledare och engagerad som Digital Marketing Responsible för content i ett agilt team på Nordea, och dessutom nätverksledare för Marknadscheferna på MIS.

 

När: Onsdag 24 maj, kl 08.30-10.00
Var: Nordea, Smålandsgatan 17

Vi serverar kaffe och fralla.

 

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro. Läs mer om våra avbokningsregler här

 

Detaljer

Datum:
onsdag, 24 maj, 2017
Tid:
08:30 - 10:00
Event Categories:
,

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Nordea
Smålandsgatan 17, Stockholm, 11146 Sverige
+ Google Map