Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nätverket Market Research & Insight – Jobba datadrivet genom hela kundresan

onsdag, 30 augusti, 2017 kl 08:30 - 10:00

 Jobba datadrivet genom hela kundresan

 

DatadrivetDagens digitala värld sätter nya krav på kundresan. Människor, produkter och enheter blir alltmer sammankopplade och marknadsförare behöver kunna agera smartare och snabbare för att hålla samma takt. Antalet inträdesvägar, kommunikationskanaler och kontaktpunkter med kunden blir allt fler, samtidigt som kraven på relevans ökar.

Vårt jobb som marknadsförare är att se till att störningsmomentet i konsumenternas vardag minskas och att ett mervärde skapas. Insamling och addering av data är en otroligt viktig del av det här eftersom det hjälper oss att förstå olika kommunikativa målgrupper, förutspå beteenden och skapa relevans i resans alla faser.

 

När: Onsdag 30 augusti, kl 08.30-10.00
Var: InsightOne, Torsgatan 4, vån 2

 

Under nätverksträffen kommer vi att gå igenom hur du kan jobba datadrivet genom hela kundresan för att skapa ett mervärde och upprätthålla dina relationer i morgondagens uppkopplade värld. Det gäller att kunna förstå drivkrafterna bakom nya kunder, utnyttja existerande CRM- och transaktionsdata, skapa automatiserade processer för både aktiva och inaktiva kunder, samt nå ut med relevant innehåll i olika kanaler med träffsäker annonsering.

Grunden till all smart marknadsföring börjar i insiktsarbetet – Att manövrera i det digitala landskapet kan vara skrämmande men den tid man lägger på att skaffa sig insikterna som krävs lönar sig tusenfalt. Är du redo? Vi ses i augusti!

Talare

 

Johan Lundin är Insight Solution Director på InsightOne, jobbar med både b2c företag inom bl.a. finans-, detaljhandel, försäkring-, fastighets- och telekombranschen. Under träffen kommer han att presentera flera case.

 

Du bjuds på en lätt frukost under workshopen.

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

Detaljer

Datum:
onsdag, 30 augusti, 2017
Tid:
08:30 - 10:00
Event Categories:
,

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

InsightOne
Torsgatan 4, Stockholm, 111 23 Sverige
+ Google Map