Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nätverket Employer Branding: Ett attraktivt och hållbart employer brand i en föränderlig tid

9 maj kl 08:30 - 10:00

Susanna Drakenberg

Ett attraktivt och hållbart employer brand i en föränderlig tid

 

Revisionsföretaget Grant Thornton jobbar aktivt med sitt varumärke och är enligt medarbetarna Sveriges bästa Arbetsgivare 2017.

–”Ett superstarkt arbetsgivarvarumärke är helt avgörande för vår tillväxt och utveckling” –Susanna Drakenberg, People & Culture Director på Grant Thornton Sverige.

För att växa i takt med sin tillväxtstrategi krävs en stark förmåga att attrahera efterfrågade ekonomerna och samtidigt lyckas behålla kompetens. Grant Thornton finns över hela landet och framgången kräver en hållbar arbetsplats från Kiruna i norr till Malmö i söder. Kulturen och ledarskapet är nyckeln men också de i förändring. Samtidigt är revisionsbranschen i förändring och tjänsterna måste ständigt utvecklas och säljas på ett nytt sätt.

Vad gör Grant Thornton för att klara förändringsresan och samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare? Vad gör att de är så framgångsrika? Det berättar Susanna Drakenberg, chef för People & Culture om på nästa nätverksträff i vår nätverksgrupp Employer Branding.

Varmt välkommen!

 

När: Onsdag 9 maj, kl 08:30-10.00*
Var: Kantar Sifo, Vasagatan 11, Stockholm

 

*Vi bjuder på frukost från kl. 08.30, seminariet börjar 09:00.

Avbokning senast 24h innan till info@mis.se. No show-avgift (349 kr ex moms) utgår vid sen avbokning eller utebliven närvaro.

boka

Detaljer

Datum:
9 maj
Tid:
08:30 - 10:00
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Kantar Sifo
Vasagatan 11, Stockholm, 11120 Sverige
+ Google Map