Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Frukostseminarium: Stick ut på LinkedIn, med Charlotte Hågård

tisdag, 22 augusti, 2017 kl 08:00 - 09:30

S/S Motala Express

Stick ut – Så bygger du ditt och företagets varumärke på LinkedIn

 

Välkommen till höstens första frukostseminarium, på temat eget och företagets varumärke på LinkedIn, som kommer att hållas på veteranbåten S/S Motala Express på Strandvägen.

Vill du utveckla din karriär, hitta nya kunder och medarbetare eller kanske ett nytt spännande jobb? I dagens informationsbrus är det allra viktigaste – och svåraste – att sticka ut.

LinkedIn är ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Många har en profil men utnyttjar inte alls nätverkets fulla potential.

På föreläsningen lär du dig hur du ska använda LinkedIn som en viktig kommunikationskanal och sticka ut som yrkesperson och som företag; hur du kommunicerar på rätt sätt till din målgrupp och hur du bygger ett strategiskt nätverk som skapar engagerade följare till din företagssida.

Du får med dig verktyg för hur du kan använda Linkedin för att nå dina karriärmål. Det kan handla om att bygga en intresseväckande profil till att knyta och upprätthålla viktiga kontakter i din professionella roll; med kunder, leverantörer och samarbetsparters. Det kan också handla om att du, när du är mogen för det, ska kunna ta nästa steg i ditt yrkesliv.

 

Charlotte HågårdNär: 22 augusti, kl 08.00-09.30
Var: S/S Motala Express, Strandvägen, kajplats 18

 

Charlotte Hågård är pionjär inom karriärutveckling i Sverige med sitt företag Newstart. Hon är en välkänd karriärcoach, ledarutvecklare, föreläsare, författare till flera bästsäljande karriärböcker och specialist på att bygga personliga varumärken i sociala media, främst LinkedIn. På föreläsningen kan du köpa Charlottes senaste bok ”Stick ut!”. Läs mer om Charlotte på www.charlottehagard.se.

 

Enklare frukost ingår!

Seminariet börjar 30 minuter efter eventets utsatta tid. De första 30 minuterna ägnas åt mingel och den mat & dryck som serveras.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Detaljer

Datum:
tisdag, 22 augusti, 2017
Tid:
08:00 - 09:30
Event Categories:
,

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

S/S Motala Express
Strandvägen, kajplats 18, Stockholm, 114 56 Sverige
+ Google Map