Laddar evenemang

« Alla evenemang

Frukostseminarium: Så maxar du snacket i en uppkopplad värld

onsdag, 31 januari, 2018 kl 08:00 - 09:30

Så maxar du snacket i en uppkopplad värld

–Med Karin Zingmark

 

Karin ZingmarkNå framgång genom digital kommunikation!

Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. I dagens medielandskap måste företag bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera världen utanför, ta till sig av kundinsikter och driva förändring i en ständigt pågående dialog med både medarbetare, kunder och omvärld.

Karin delar med sig av konkreta tips och råd för hur man bygger en kommunikativ organisation – en förutsättning för framgång i dagens medielandskap.

Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld. Genom åren har Karin haft ledande befattningar inom IT, tech- och mediabranschen, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Sedan ett år tillbaka driver Karin eget som rådgivare, och hon är aktuell med boken ”Maxa Snacket” där hon delar med sig av sina erfarenheter av att driva förändring för att bygga kommunikativa organisationer rustade för framtiden.

 

När: Onsdag 31 januari kl. 08:00-09:30
Var: Boulebar Tryckeriet, Liljeholmsvägen 14 (Stockholm)

 

Hitta hit: Boulebar Tryckeriet ”La Maison de Presse” ligger bara 3 minuter från hållplats T-Liljeholmen (röda linjen) med sin sydfranska inomhuspark.

Varmt välkommen!

 

Lättare frukost ingår!

Själva seminariet börjar 30 minuter efter eventets utsatta tid. De första 30 minuterna ägnas åt mingel och den mat & dryck som serveras.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Bokningen öppnar här inom kort!

Detaljer

Datum:
onsdag, 31 januari, 2018
Tid:
08:00 - 09:30
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen i Stockholm (MiS)
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Boulebar Tryckeriet
Liljeholmsvägen 14, Stockholm, 117 61 Sverige
+ Google Map