Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Frukostseminarium ”Maxa snacket” och Årets Medlem

31 jan kl 08:00 - 09:30

Frukostseminarium och Årets Medlem 2017!

 

Välkommen till en frukost på Boulebar där Karin Zingmark kommer att prata om hur man bygger en kommunikativ organisation. Dessutom uppmärksammar vi de medlemmar som vi vill hylla lite extra, i följande kategorier:

  • Årets medlem
  • Årets nykomling
  • Årets kompetensutvecklare
  • Årets ambassadör
  • Årets nätverksledare
  • Årets YES!

 

Så maxar du snacket i en uppkopplad värld – Karin Zingmark

 

Karin ZingmarkNå framgång genom digital kommunikation!

Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. I dagens medielandskap måste företag bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera världen utanför, ta till sig av kundinsikter och driva förändring i en ständigt pågående dialog med både medarbetare, kunder och omvärld.

Karin delar med sig av konkreta tips och råd för hur man bygger en kommunikativ organisation – en förutsättning för framgång i dagens medielandskap.

Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld. Genom åren har Karin haft ledande befattningar inom IT, tech- och mediabranschen, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Sedan ett år tillbaka driver Karin eget som rådgivare, och hon är aktuell med boken ”Maxa Snacket” där hon delar med sig av sina erfarenheter av att driva förändring för att bygga kommunikativa organisationer rustade för framtiden.

 

När: Onsdag 31 januari kl. 08:00-09:30*
Var: Boulebar Tryckeriet, Liljeholmsvägen 14 (Stockholm)

 

Hitta hit: Boulebar Tryckeriet ”La Maison de Presse” ligger bara 3 minuter från hållplats T-Liljeholmen (röda linjen) med sin sydfranska inomhuspark.

Varmt välkommen!

OBS! Nu har du som medlem i Marknadsföreningen möjlighet att bjuda med vem du vill – helt kostnadsfritt! Först till kvarn gäller. (Välj kategori ”Inbjudna gäster till medlemmar” när du bokar, och ange namnet på medlemmen.)

 

*Lättare frukost serveras från 08:00, seminariet börjar 08:30.
Ca kl 08.15-08.30 utser vi Årets Medlem, samt vinnarna i övriga kategorier.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

boka

Detaljer

Datum:
31 jan
Tid:
08:00 - 09:30
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Boulebar Tryckeriet
Liljeholmsvägen 14, Stockholm, 117 61 Sverige
+ Google Map