Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Frukostseminarium – Workshop i varumärkesutveckling

fredag, 10 november, 2017 kl 08:00 - 09:30

Hitta. Hitta inte på!

–med Geta Margareta Kroon och Martin Nordlinder

 

Varför låta någon annan utveckla ditt varumärke när du kan göra det själv?

Genom att formulera en tydlig idé, ett särskiljande löfte, ta fram en engagerande vision och ledstjärna, definiera sina målgrupper samt sortera och prioritera bland budskapen får man en gedigen grund att utgå ifrån vad gäller det egna varumärket. En varumärkesplattform som skapar tydlighet och strategisk inriktning för att utveckla affären, organisationen och kommunikationen, både internt och externt.

Under föreläsningen berättar Geta och Martin om vad en plattform bör innehålla, liksom deras syn på fördelarna med att sitta på uppdragsgivarens sida. Du får med dig en förståelse för vikten och värdet av en stabil och långsiktig grund för utveckling av det egna varumärket. Liksom förhoppningsvis inspiration och motivation att själv påbörja arbetet med den egna utvecklingsprocessen.

 

När: Fredag 10 november, kl 08.00 – 09.30
Var: Berghs School of Communication, Sveavägen 34

 

WorkshopGeta Margareta Kroon har stor erfarenhet som varumärkes- och kommunikationsstrateg, både som uppdragsgivare och konsult.

Martin Nordlinder är copywriter med många års erfarenhet av konceptutveckling. Tillsammans erbjuder de Workshops i varumärkesutveckling.

 

Enklare frukost ingår!

Själva seminariet börjar 30 minuter efter eventets utsatta tid. De första 30 minuterna ägnas åt mingel och den mat & dryck som serveras.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Detaljer

Datum:
fredag, 10 november, 2017
Tid:
08:00 - 09:30
Evenemangskategori:

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Berghs School of Communication
Sveavägen 34, Stockholm, 111 93 Sverige
+ Google Map