Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Författarträff: ”Köprevolutionen”, med fördjupande case Cycleurope

fredag, 8 september, 2017 kl 08:00 - 09:30

Om handelns digitalisering och köprevolution – Beyond

 

KöprevolutionenFörfattare: Pernilla Jonsson, Patrik Stoopendahl och Malin Sundström.
VD och koncernchef Cycleurope AB: Tony Grimaldi.

Möt författarna bakom Köprevolutionen; hur den digitaliserade konsumenten transformerar handel, varumärken och marknadsföring, som fick hedersomnämnande som årets marknadsföringsbok 2016.

Boken fick mycket stor uppmärksamhet, inte minst därför att den visar att strategier kopplade till varumärken, format och marknadsföring måste förändras. I boken blir det också tydligt att företag måste arbeta annorlunda med koncept och lösningar så att de blir attraktiva i en uppkopplad och digital värld.

På seminariet får du möjlighet att lyssna på författarnas tankar och reflektioner kring den stora studien som blev grunden för boken Köprevolutionen. Du får också ta del av ett samtal mellan Tony Grimaldi, vd och koncernchef på Cycleurope AB och Malin Sundström, författare och docent på Högskolan i Borås, där de diskuterar hur nya spelregler och logik i en digital värld tvingar fram innovationer. Ett sådant exempel är Velo & Oxygen som under året lanserar sitt nya cykelkoncept i Stockholm som levererar cykelupplevelser utöver det vanliga till sina kunder.

 

När: Fredag 8 september, kl 08.00-09.30
Var: Bianchi Café & Cycles, Norrlandsgatan 16, Stockholm

 

Pernilla JonssonDr Pernilla Jonsson är verksam som Acting Head of Ericsson ConsumerLab, som gör konsumentforskning i över 40 länder årligen med bas i över 100.000 konsument intervjuer som statistiskt representerar 1.1 miljarder av världens befolkning. Med utgångspunkt i konsumentens förändrade behov och de möjligheter ICT för med sig driver Pernilla affärsutveckling för Ericssons största kunder och strategiska samarbetspartners.

 

 

Malin SundströmMalin Sundström är handelsforskare på Swedish Institute for Innovative Retailing (SIIR) samt vd på Handelsforskarna i Borås AB. Hon har ofta beskrivits som en akademisk entreprenör och arbetar med digitaliseringens möjligheter för företag och kunder.

 

 

 

Patrik StoopendahlPatrik Stoopendahl arbetar som Deputy Director på Kairos Future. Till vardags stöttar han företag att sätta konsumentkulturen i centrum för varumärkes- och strategiarbete.

 

 

 

 

Tony GrimaldiTony Grimaldi är vd och koncernchef för Cycleurope AB och vice vd för Grimaldi industri.

 

 

 

 

Frukost ingår!

Själva seminariet börjar 30 minuter efter eventets utsatta tid. De första 30 minuterna ägnas åt mingel och den mat & dryck som serveras.

Avbokning sker senast 24h innan till info@mis.se. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

 

Detaljer

Datum:
fredag, 8 september, 2017
Tid:
08:00 - 09:30
Event Categories:
,

Arrangör

Marknadsföreningen Stockholm
E-post:
Webbplats:
www.mis.se

Plats

Bianchi Café & Cycles
Norrlandsgatan 16, Stockholm, 11143 Sverige
+ Google Map